Ep.8 – Diferentele femei-barbati in cuplu"SĂ VORBIM DE VORBĂ"

Un podcast despre oameni și pentru oameni cu Oana și Ion Andrei Puican

Ne întâlnim din nou să vorbim despre cuplu, din nou, și despre puterea terapiei de cuplu. De data aceasta deschidem un subiect aproape inepuizabil: diferențele dintre femei și bărbați privite din perspectiva cuplului.

Suntem singurul cuplu de psihoterapeuți din România care vorbesc despre cuplu, despre ce înseamnă a fi un cuplu, în doi, o familie (în trei, alături de fiica noastră) și ce înseamnă acest drum al parteneriatului de cuplu „el și ea”: o construcție continuă, o dinamică vie și care poate fi sănătoasă, echilibrată și benefică pentru cuplu în sine și pentru fiecare partener în parte.

Vorbim de o parte din aceste diferențe, despre cum se observă ele, cum se manifestă și cum se acceptă în final, pentru ca dinamica unui cuplu să fie una pozitivă, constructivă, iar cuplul să aibă o viață funcțională și sănătoasă, pozitivă.

Diferențele de comunicare – emoțională vs. practică, modul diferit de soluționare a problemelor, cum femeile vorbesc și se descarcă vs. cum bărbații se închid în bârlogul lor, diferențele de exteriorizare a emoțiilor, vulnerabilitate vs. închidere și altele.

Distribuie:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Te-ar putea interesa:

Programare

Completeaza datele si te vom contacta ulterior pentru confirmare.

*Puteti face programari si prin telefon sau Whasapp

In prezent, cabinetul nostru nu elibereaza evaluari psihologice sau rapoarte de evaluare.